Nieuws

Eerste villa's De Appelgaard naar alle tevredenheid opgeleverd

06/09/2013 - Eerste villa's De Appelgaard opgeleverd aan gelukkige kopers

De zomer van 2013, die van zichzelf toch al prachtig was, is voor de kopers van De Appelgaard nóg mooier geworden. Inmiddels zijn namelijk de eerste villa's van De Appelgaard naar alle tevredenheid opgeleverd.

Vergeer Planontwikkeling heeft het villaplan De Appelgaard ontwikkeld, schitterend gelegen aan de rand van het Máximapark, direct aan het recreatielint. De Appelgaard is een sfeervolle buurt van tien vrijstaande villa's, die zijn ontworpen door architect Rien de Ruiter. De villa's op deze bijzondere locatie blijken in de smaak te vallen, binnen afzienbare tijd zijn namelijk alle tien de villa's verkocht. Dankzij deze goede resultaten konden we in september 2012 beginnen met de bouw, waarop in deze zomer de eerste villa's zijn opgeleverd aan tevreden kopers. Bovendien met gepaste trots en complimenten aan het bouwbedrijf Vergeer Bouw, die de villa's met maar enkele kleine opleverpunten heeft gerealiseerd.

De komende periode wordt er hard gebouwd aan de villa's die later zijn verkocht, waarop het villaplan in zijn geheel kan worden afgerond. Ook de hoogwaardige inrichting van de (openbare) ruimte krijgt dan gestalte. Zo wordt er langs de achtertuinen van de villa's een lange pergola geplaatst voorzien van een diversiteit aan klimbegroeiing, worden de kavels van eenduidige erfafscheidingen voorzien en worden er diverse hagen en bomen in het plan aangeplant.

Vergeer Planontwikkeling wenst alle bewoners van De Appelgaard veel woongenot en geluk in hun nieuwe villa!